Banefordeling vår 2009

Vedlagt er banefordeling for vårens hjemmekamper fra 11-årsklassen opp til seniorlagene.
7-er lagene i 11- og 12- årsklassen er satt opp med hjemmekamper i Ryfylkehallen i vårsesongen, 13- til 16-årsklassen på grusbanen og gresstreningsbanen mens senior og juniorkamper vil gå på hovedbanen. Det vil frem til kunstgresset åpner til tider være store utfordringer med å gjennomføre kamper og ikke minst treninger. Vi vil be dere om å se på dette som en overgang og vi får trøste oss med at til høsten blir det mye bedre. Når kunstgressbanen åpner ser vi om det er hensiktsmessig å flytte kamper dit før sommerferien.

Gressbanene vil få tøff behandling i denne perioden. Det er satt opp mange kamper og det må også gis anledning til trening der for de aldersbestemte lagene som er satt opp i 1ste divisjon. Det har vært svært positiv dialog mellom senior / juniorlagene og ungdomsavdelingen angående banefordeling og vi håper at vi får utnyttet kapasiteten mest mulig.

Imidlertid må det tas hensyn til tilstanden på gressbanen, og denne vil bare bli stengt når det er absolutt nødvendig. Dette er en avgjørelse som blir tatt av banemester Asle Bjørlo sammen med fotballavdelingen. GRESSBANEN MÅ IKKE BENYTTES NÅR DEN ER MERKET MED «STENGT». Det er mulig at det kan spilles kamper selv om banen er stengt, men dette må avklares for hver enkelt kamp. Håpet er å få en varm og tørr vårsesong.

Til slutt vil vi be om forståelse for at en del av lagenes treningstider blir opptatt med kamper, og at dere ser på alternative løsninger for å gjennomføre treningene. Det er noen ledige tider i Ryfylkehallen, her får vi fordele dag for dag om noen ser behov for å benytte disse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *