Trenersamling for barnefotballen

På mandag var omtrent 30 lagledere fra Ryfylkeklubbene samlet i Ryfylkehallen. I regi av Jostein Karlsen og Vikingsatelitten ble det avholdt en todelt trenersamling, og instruktør var Krister Corneliussen fra Viking Fotballs barneavdeling. Under første del var en med på Vikingsatelittens trening der det ble visst en rekke øvelser som fungerer bra på alle alderstrinn. Hovedbudskapet var å engasjere alle ungene på trening og å ikke lage øvelsene vanskeligere enn at ungene mestrer disse. Siste del var praktisk, og basis for denne var en DVD som heter «Blekk ‘an inn» som Viking har laget med Erik Thorstvedth som prosjektleder. Denne inneholder nesten 70 øvelser tilrettelagt for barn mellom 6 og 12 år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *