To tap for juniorene

Juniorlaget har spilt to kamper siste uken. Lørdag var laget på Åkra og det ble 3-1 tap. Etter en jevn første omgang og 1-1 resultat et stykke ut i andre omgang etter skåring av Preben Isachsen avgjorde Åkra kampen i andre omgangs siste halvdel med 2 skåringer.I går hadde laget besøk fra Egersund, laget spilte en meget god første omgang, kombinasjonene satt godt og sjanser ble skapt på løpende bånd, men det ble med 2-1 ledelse etter skåringer av Daniel Høllesli og Lars Edvard Danielsen, laget burde helt klart punktert kampen i denne omgangen og ledet mye mer.

Så skjer det som ofte skjer i den type kamper, man skårer ikke selv på opplagte sjanser, mens motstanderne får blod på tann. EIK snudde kampen til 3-2, men Staal utlignet til 3-3 like før slutt ved Lars Edvard, før EIK igjen 2 minutt på overtid blir tidelt en unødvendig straffe og dermed vinner de 4-3. Oppsummert ble derfor dette et meget surt tap for guttene.

J.M.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *