Staal tilbake i vinnersporet

Trener Hallgeir Hinna er tilfreds med at laget hans var toneangivende og førte hele kampen mot Buøy.

Buøy-Staal Jørpeland 0-2 (0-1)
Buøy stadion
Tilskuere: 82
Mål: 0-1 Eirik Jøssang (20), 0-2 Sigve Kleppa Christensen (50)
Sjanser: 2-7 (ifølge Aftenbladets referent)
SLIK VAR KAMPEN

– Vi fikk et resultat som ga oss 3 poeng og fikk satt fokus på det som har forstyrret oss litt. At vi har sluppet inn litt billige mål. Vi har jobbet med det defensive for å få trygghet i laget – og fikk det til gangs. Buøy hadde vel bare én sjanse i løpet av hele kampen. Og den fikk de i det 89. minuttet, sier Hallgeir.

Staal hadde kommandoen selv om vi ikke kom til så mange sjanser.  Offensivt kladdet det litt, men periodevis viste laget bra spill. Nå gjelder det å komme inn i flytsonen. Målet er å ta flere 3-poengere på rappen.

– Hovedfokus er det vi gjør på treningsfeltet. Når vi får dette til å stemme, vil vi med dette mannskapet plukke rikelig med poeng. Mandag møter vi et lag som er noen hakk bedre enn Buøy, som ble ribbet for spillere etter forrige sesong. Vi får tøffere motstand framover og må heve oss om vi skal ta poeng.

Neste kamp er Staal-Randaberg 2, som spilles på Jørpeland mandag 25. mai kl 18.45

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *