Ny seier til J14

Fjerde seieren for J14. Det ble en fortjent 2-1 seier borte mot Hinna. Jentene startet famlende, muligens pga litt for liten tid til oppvarming, og havnet tidlig bakpå 1-0 etter nølende forsvarspill. Dette så ut til å tenne jentene som hevet seg umiddelbart. Resten av omgangen dominerte vi og vi utlignet ca. halvveis i omgangen ved Nathalie etter glimrende forarbeid av Agathe. 5 min senere satte Amanda inn 2-1 etter et flott innlegg. Andre omgang ble mer jevnspilt men med et lite Staalovertak. Grethe testet tverrliggeren, men kampen ebbet ut med 2-1. Kjempebra innsats, men vi har fortsatt en del å jobbe med på pasningskvalitet. Neste kamp blir toppoppgjøret mot Randaberg hjemme, torsdag 28. Mai kl. 19. Oppfordrer alle til å komme å heie jentene fram.