– Håper vi lærte

Staal-trener Hallgeir Hinna er fornøyd med resultatet i bortekampen mot Austrått, men ikke med prestasjonene. Til tross for seier 0-3 kom ikke A-laget opp på normalt nivå. Det var lite rytme og tempo i spillet.

– Forklaringen?

– Vi hadde en dialog om dette på mandagstreningen. Vanskelig å si, kanskje en undervurdering. Kanskje en reaksjon etter tøffe kamper. Vi slappet muligens av og var ikke klar for å yte det vi må i hver eneste kamp. Det var en periode i 2. omgang der jeg følte Austrått skulle utligne. Heldigvis fikk vi 2-0 målet og de en spiller utvist. Etterpå kunne vi scoret enda flere enn det ene vi fikk. Jeg håper at vi lærte: Vi må være skikkelig på hogget i hver eneste kamp, svarer Hallgeir.

Til fredagens hjemmekamp mot Brodd håper Hallgeir at det mønstrer en konsentrert Staal-gjeng som virkelig er interessert i å trø til. Brodd har oppnådd gode resultater i det siste. Mandag slo de Havørn.

– Brodd kommer stinne av sjøltillit og har planer om å vinne. Jeg forventer at det er et fullt skjerpet Staal-lag som går på banen, sier Hallgeir.

Staal-Brodd, fredag kl 18:45, Jørpeland stadion

Her kan du følge vår LIVE-dekning av kampen

Staal-Brodd, fredag kl 18:45, Jørpeland stadion

Her kan du følge vår LIVE-dekning av kampen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *