Erlend Danielsen klar for Sandnes Ulf

Overgangspapirene ble i går signert, det betyr at Erlend nå forlater Staal Jørpeland etter nettopp å ha rundet 100 A-kamper. Overgangen utløser ingen overgangssum umiddelbart, men dersom Sandnes Ulf i løpet av høsten skulle klare klubbens målsetting om opprykk til Adecco ligaen vil det utløse en utdanningskompensasjon i henhold til NFF`s regler om de ønsker Erlend med videre.

Overgangen er et bevis på at spillere som bemerker seg på vårt gode Staal lag blir lagt merke til av andre klubber. At Erlend nå ønsker seg nye utfordringer er helt klart forstålig og vi ønsker han lykke til, men samtidig selvsagt litt trist all den tid han denne sesongen har vist seg som en av våre viktigste spillere. Uansett vil alltid slike overganger gi muligheten til andre ”sultne” spillere og jeg er sikker på at Hallgeir finner en god erstatter internt i klubben.

Vil samtidig minne alle våre supportere om toppkampen mot Vidar på Lassa (Stavanger) neste torsdag den 6. august klokken 19:00, håper mange finner veien til denne kampen og støtter laget.

JM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *