Seier til J14 i første høstkamp

Det ble en fortjent 3-0 seier over KFUM i høstens første hjemmekamp, etter at det stod 0-0 til pause.

Kampen ble preget av mye kjemping og duellspill på en ujevn og tung grusbane. Første omgang var preget av stillingskrig og mye kjemping på midtbanen, med et lite Staal overtak.

Vi kom til en del innlegg fra sidene, men avslutningene satt ikke mellom stengene. I andre omgang så det ut som jenten var innstilt på å heve seg, og spillet bedret seg betraktelig. Nervene roet seg på sidelinjen da Ida Nag satte inn 1-0 etter ca. halvspilt 2. omgang etter et flott innlegg fra Elin Norland.

Herfra og ut var det bare et lag på banen og jentene dominerte med mye fint pasningspill. De to siste målene kom også etter nydelig vingspill og innlegg fra kantene. Begge målene var noen perler, med direkte skudd knallhardt i nettet bak en sjanseløs keeper. Mari Haualand og Amanda S. Wilson scoret disse to.

Honnør til hele laget for kjempeinnsats hele kampen. Dette var en deilig sliteseier! :-)

Neste kamp er hjemme mot Vaulen mandag 7. september. Der har vi noe å revansjere, da Vaulen er det eneste laget som har klart å slå oss i år. Håper mange kommer og støtter jentene i kampen om puljeseieren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *