Gratis møte med idrettstopper

Info fra idrettsforbundet.

Videresendt melding
Fra: Frafjord, Anne Østbø <anne.frafjord@idrettsforbundet.no>
Dato: 18. september 2009 11.00

Hei alle idrettsvenner !

NIF – Rogaland Idrettskrets lurte på om dere kan formidle videre GRATIS invitasjon til konferanse.

Norges Idrettsforbund i samarbeid med Norsk Tipping inviterer alle til Idrettens kunnskapsturné 2009.
Tittelen på årets turné er ”Sunn og skadefri idrett” med foredrag om ernæring, skadeforebygging og prestasjon. Kunnskapsturneen får storfint besøk av idrettsprofiler som Else-Marthe Sørlie Lybekk, Stian Grimseth, Per-Mathias Høgmo, Bjørn Maaseide, Sigurd Rushfeldt og Kjersti Tysse Plätzer.

Sted: Airport Quality hotel, Sømmeveien1, Sola.Tid:18.00-21.00
Påmelding
: Snarest, siste frist 12. oktober til: Rogaland.ik@nif.idrett.no
Husk å oppgi følgende: Navn, etternavn, mobilnummer og epost.
Pris:
GRATIS !
Foredragsholdere:

Else-Marthe Sørlie Lybekk er prosjektleder i Sunn jenteidrett. Hun har 215 landskamper i håndball, 3 EM-gull, 1 VM gull og 1 OL-gull. Spilte i fem år som proff i tyske HC-Leipzig. Har utdannelse fra blant annet PR og markedsføring (bachelor) og tar nå en master i organisasjon og ledelse.

Ingvill Maakestad Bovim er Norges beste mellomdistanseløper i friidrett (800- og 1500 meter). Hun har flere Norgesmesterskap i friidrett. Har mastergrad i ernæringsfysiologi ved Universitetet i Oslo. Hun har tidligere jobbet i ernæringsavdelingen ved Olympiatoppen. Jobber i dag som ernæringsrådgiver i TINE ved siden av jobben i Sunn Jenteidrett.

Lars Kolsrud

har jobbet med norsk toppidrett i nesten 40 år. De siste 11 årene har han vært overlege i Olympiatoppen og hatt det medisinske hovedansvaret for mange av våre beste og mest profilerte utøvere.

Grethe Myklebust (dr.scient) er forsker og 1. amanuensis ved Senter for idrettsskadeforskning. Hun er studieleder for masterstudiet i idrettsfysioterapi ved NIH. Grethe er spesialist i idrettsfysioterapi og autorisert idrettsfysioterapeut FFI. Hun har tyve års erfaring som fysioterapeut for kvinnelandslagene i håndball, fotball og sandvolleyball.

Bjørn Maaseide er en av Norges største sandvolleyballprofiler gjennom tidende. Han har opp gjennom årene slitt ut utallige makkere. Etter VM i sandvolleyball i Stavanger 2009 la han opp. I tillegg til å være en stor idrettsmann er Bjørn en vellykket forretningsmann. Han eier blant annet eventselskapet World Event.


Lars C. Moe
psykologspesialist med fordypning i barn og unge. Han har jobbet i barne- og ungdomspsykiatrien siden 1993. Han leder i dag barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling ved Stavanger universitetssykehus.

Inge Andersen er generalsekretær i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité. Han er tidligere landslagstrener i langrenn for både Norge og Sveits.

Sporty hilsen
NIF – Rogaland Idrettskrets

v/ Anne Østbø Frafjord
Administrasjons – og kommunikasjonskonsulent

Kunnskapsturneen_09_plakat_STAVANGER.pdf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *