Ny seier for J14

Det ble en komfortabel 3-0 seier til jentene over Hinna. Første omgang ble rotete og ballen ble slått høyt og langt uten så mye mål og mening. De gangene vi fikk spillet til å gli langs bakken ble det farlig hver gang, og 1-0 scoringen som ble satt inn av Agathe kom etter et nydelig gjennomspill av Amanda. Vi hadde også et par 100% sjanser som ikke ble satt, skuddene hadde en tendens til å bli satt rett på keeper. I pausen ble vi enige om å holde ballen langs bakken og i større grad komme rundt på kantene. Dette gjennomførte jentene og det var total dominans hele omgangen. 2-0 målet kom etter flott vingspill med innlegg fra høyre av Agathe, og Grethe headet nydelig over keeper og i mål. 3-0 var en flott enkeltprestasjon av midtbanemotor Elin som skar igjennom og banket ballen via tverrligger og i mål. Vi kunne lett fått både 3-4 mål til men effektiviteten var ikke på topp idag. Innsatsmessig var det topp over hele linja, og jentene viser en flott vinnervilje og står kampene ut. Neste kamp er en vanskelig bortekamp mot Randaberg, men slik vi spiller nå skal vi bli vanskelige å slå. Fortsatt må vi håpe at Tjensvoll går på et tap for å vinne puljen, men 2. plassen er allerede sikret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *