Knepent tap for B-laget mot Riska

Staals B-lag tapte mandag kveld 2-1 hjemme mot Riska på den nye kunstgressbanen.

Bortelaget fikk en kanonstart da et frispark fra 25 meter gikk rett i mål etter at kun få minutter av første omgang var spilt. Resten av førsteomgangen var jevnspilt. Ingen av lagene maktet å skape de helt store sjansene før pause. Andre omgang startet på akkurat samme måte, helt til opprykkskandidatene fra Hommersåk klarte å kontre inn 2-0. Etter at Riska fikk sitt andre kom Staals rekrutter mer med i kampen. Da den ene av midtstopperne til bortelaget fikk sitt andre gule for dagen, startet virkelig hjemmelaget sluttspurten. Etter et fint innlegg fra Sander Nag, stanget Sondre Strømnæss inn reduseringen få minutter før slutt. Med to gigantsjanser på overtid, hadde det ikke vært noe å si på om Staal hadde fått enda en ball i mål. Det gikk likevel ikke, og etter bare to minutters tilleggstid sa dommeren at nok var nok.

Staal Jørpeland:
Keeper: Ronny Fjermestad
Forsvar: Ørjan Høllesli, John Petter Nordbø, Ole Harald Toppe, Hans-Petter Aakre
Midtbane: Trond Rossemyr, Lars Edvard Danielsen, Ole Morten Håland, Sander Nag
Angrep: Daniel Høllesli, Kjell-Harald Dalehaug.

Reserver: Jørgen Sandvik, Kim-Andre Strømnæss, Sondre Strømnæss, Tor Olav Aakre, Sindre Loug, Stig Lyse
PS. Kim-Andre Strømnæss var tilbake på banen og gjorde en fin figur etter lang tids skadeavbrekk. Dette er hans første seriekamp for sesongen.

Selv om A-laget nå er ferdig for sesongen, har rekruttene fortsatt to kamper igjen. Mandag om en uke går turen til Bryne for bortekamp mot Rosseland. Sesongavslutningen går hjemme mot Vardeneset 2 lørdag 31. oktober.

– John Petter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *