Keepertrener-kurs 1 Del 1 og 2

To kurs for keepertrenere i november. Instruktør Kurt Hegre, Bryne.

Forwarded message
From: Edland, Egil <Egil.Edland>
Date: 2009/10/21
Subject: KEEPERTRENERKURS 1 Del 1 og 2

Hei !

Da er det klart for høstens Keepertrenerkurs 1 for alle trenere i barne og ungdomsfotballen, ja også for andre intereserte.

Kurset utgjør det første trinnet på den nye keepertrenerstigen og består av to deler som er myntet på trenere i henholdsvis barnefotballen og ungdomsfotballen.

Kurset består av to enkveldskurs på fire timer, og det er opp til hver enkelt deltaker om de ønsker å ta begge kursene eller kun det ene.

– Kurset krever ikke forhåndskunnskaper eller at deltakerne har gjennomført andre grunnleggende trenerkurs i forkant. Hovedpoenget er gi trenere i barne- og ungdomsfotballen økt kompetanse med hensyn til å gi god keeperveiledning ute i klubbene, sier fagansvarlig for keeperutviklingen i NFF, Jan Erik Stinessen, til fotball.no.

Valg og utførelse

Frem til nå har det eksistert hefter som har blitt brukt i kurs der det keepertekniske har stått i fokus, mens det nye kurstilbudet i langt større grad tar hensyn både til valg og utførelse – to sentrale ord i fotballferdighetsbegrepet.

– Det hjelper ikke å være god i å plukke ballen i feltet, om du ikke har trent evnen til å vurdere når du skal gå ut, og når du skal forbli på streken, eksemplifiserer Stinessen.

Og fortsetter:

– Delen av kurset som er myntet på trenere i ungdomsfotballen vil derfor ha et sterkt fokus på keeperen som en del av laget og hvordan treneren kan påvirke dette i treningsarbeidet.

Med Vennlig hilsen

Rogaland Fotballkrets

Egil Edland

Klubbutvikler

Tlf.: 90 05 37 84

Fax.: 51 73 78 69

e.mail.: egil.edland

KEEPERTRENER kurs ungdomsfotball.Bryne.doc

KEEPERTRENER kurs barnefotball.Bryne.doc

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *