Tippeekspert & Arsenalsupporter

35423_1Bjørn Ove Hersdal jobber på skattekontoret i Strand og kjent som Ap-representant i kommunestyret. I Staal-sammenheng er han Aftenbladets referent på A-lagets hjemmekamper og sammen med Johar Mæhle ansvarlig for Staal Tippelag.

Første tipperunde er ferdig. Fornøyd?

Kan jo ikke være fornøyd når det blir mindre tilbake enn vi tipper for. Men når så godt som alle favoritter går inn blir det jo ikke noe særlig premie uansett. Får satse på 12’eren den neste måned og at premiene er høyere. Men fornøyd med at Arsenal vant igjen.

Hva blir strategien for tippelaget framover?

Vi skal tippe det samme systemet med en sikker og 4 halvgarderinger i 4 uker, så får vi se om det blir noen gevinst å tippe noen uker til for. Vi kommer vel til å satse på at ikke alle favoritter går inn, og vil helgardere noen av de.

Hvor mye kan denne aktiviteten generere av inntekter for Staals fotballavdeling?

Veldig vanskelig å si, men jeg håper jo at vi kan bidra til noen kroner til Staal og til de 30 som er med og betaler dette. Det kommer først og fremst an på god tipping, men og at det ikke blir bare favoritter som går inn.

Fortsetter du som kampreferent på hjemmekampene neste år?

Det vil jeg veldig gjerne. Har vært gøy å se Staal spille kamper i år. Har fått med meg noen bortekamper også. Ser ut som en fin gjeng som har det gøy sammen.

Til slutt lurer vi på hvem i Norge som har flest Arsenal kampprogram?

Har ingen anelse hvem som har mest Arsenal-program i Norge. Men selv har jeg 3049 hjemme og borteprogram med Arsenal. Det dyreste var borteprogrammet mot Strømsgodset i Europacupen fra 1972 som jeg betalte cirka 800 kr for.

Ellers har jeg 240 landskampprogram med Norge, 246 europacupprogram der norske lag var i aksjon og 37 norske cupfinaleprogram. Dessuten en haug med fotballbøker og magasiner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *