Hjemmeseier for Gutter 13

Gutter 13 spilte sin andre kamp for sesongen. Denne gang mot et blandingslag SIF og Sunde.

Staal tok føringen og ledet med et par mål store deler av første omgang, forsvaret satt bra og angrepet varierte med avslutninger fra ving, strek og langskudd. SIF/Sunde hadde raske og skuddvillige spillere og klare å komme à jour til pause, 7-7.

Staal har i år fått med seg noen nye spiller som virkelig har stått på, sammen med de mer «drevne» 13 åringene og Tobias Bowitz og Kristoffer Klausen fra gutter 12 gjorde alle en kjempe innsats.

Annen omgang ble litt tøffere, halvveis ut i omgangen ledet hjemmelaget med 3 mål, og når SIF/Sunde, trent av tidligere «staalar» Terje Helland, la om til offensivt forsvar gikk det fullstendig i stå for Staal guttene, ledelsen ble spist opp og frustrasjonen var stor. Timeout til Staal gjorde susen, bevegelsene som hadde manglet ble synlige igjen og vi fikk noen susene skudd fra Gustav Skjæveland og Anders Barka fra distanse. Seieren var innen rekkevidde og med ledelse på 2 mål 1 minutt før slutt fikk bortelaget straffe. Glenn Kjetil som hadde en kjempe flott annen omgang i mål reddet straffen. Staal satte en ball til i nettet og 15-12 ble seieren tilslutt. Foran over 60 virkelig engasjerte tilskuere i Standahallen ble den en underholdene og spennende kamp. En virkelig lagseier for guttene.

Staals lag (mål i parentes) : Glenn Kjetil Finnebråten, Anders Barka (4), Ole Kristian Larsen Høllesli (3), Kristian Seljeskog (1), Gustav Skjæveland (5), Sindre Sunde (2), Ola Skjæveland, Kristoffer Klausen, Tobias Bowitz.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *