Viste årsbeste og knuste serielederen

Lørdag spilte Staals herrelag hjemmekamp mot serieleder Kristiansand 2, som sto med 4 strake seire før de kom til Strandahallen.

De møtte et topptent Staallag som hadde vunnet 2 kamper tidligere denne uka. Kampen startet med knallsterkt forsvarspill og hurtig angrepspill fra Staals side, bakerst sto også Arnt Helge Aakre en god kamp.

Kristiansand kom fort på etterskudd og tok time out på stillingen 10- 4 ca midt i omgangen. Det hjalp ikke nevneverdig og publikum kunne storkose seg fram mot pause, der stillingen ble 18 – 7. Dette var klart årsbeste for Staal. Særlig forvarspillet var det klasse over.

Andre omgangen fortsatte med godt spill i forsvar. Kristiansand hever seg et lite hakk i forsvar denne omgangen og det blir jevnere. Litt lavere tempo angrep gjør at Staal ikke kommer til like klare sjanser i angrep. Utover i omgangen blir det klart at Staal vil vinne kampen. Da ble angrepsspillet til Staal mer uorganisert og Kristiansand fikk noen enkle mål.

Kampen ebbet ut med 30 – 24 seier til Staal i en kamp hvor alle utespillerne kom på scoringslista.

Til neste hjemmekamp håper vi at det dukker opp litt flere enn de 20- 30 tilskuerne som var i Strandahallen i dag. Fortsetter laget som i denne kampen, kan det nemlig bli mange hyggelige stunder i hallen.

Målscorere: Thomas Mæle 9, Even Kallesten 4 +(1), Thomas Andersen 5, Raymond Reianes 4, Robert Holta 2, Ivar Melberg 2, Jan Petter Larsen 2, Daniel Halvorsen 1.

Poengene denne gangen gikk til: Thomas Mæle 3, Arnt Helge Aakre 2 og Ivar Melberg 1.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *