Strand kommune sin begrunnelse

Som kjent tildelse fotballgruppa i Staal prisen Årets Strandbu på onsdag. Vi har fått oversendt begrunnelsen fra Staalpatriot og ordfører Helge Steinsvåg.

Årets pris går til I.L. Staal Jørpeland fotballgruppa.

Her følger en kort begrunnelse:

Staal fotballgruppa har i 2009 vært strålende ambassadører for Strand kommune!
Gjennom året har fotballgruppa fått et positivt løft, både sportslig og organisatorisk. Det har blitt tatt en grundig oppgang i hva som er klubbens kjerneverdier,  hvordan klubben ønsker å fremstå, samt utvikling av en bevisst holdning til sitt ansvar som breddeklubb.

Staal fotball har ferdigstilt et fantastisk kunstgressanlegg. Treningsfasilitetene for Staal fotball er helt i fylkestoppen.
Staal fotball har stått i bresjen for et viktig arbeid rettet mot næringsliv og langsiktige sponsorkontrakter. Dette danner en solid basis for den sportslige utviklingen i klubben.

Det myldrer av fotballspillende barn på banene, de har vært verter for en super barneturnering med deltagende lag fra store deler av Sør-Rogaland, fotballskole i Ryfylkehallen, De grønne og svartstripete draktene har vist meget godt igjen i både kamper og turneringer langt utenfor egen kommune.

Sesongen 2009 har gitt flotte resultater for både A-laget og damelaget. På fotballgallaen etter sesongslutt gjorde Staal fotball seg positivt bemerket gjennom å være nominert til flere priser: årets midtstopper, årets spiss, årets arrangør, årets trener og årets nettside!

Laget har fått mye og ikke minst positiv omtale i medier i sør-fylket. Staal fotball oppfattes som en seriøs og veldrevet klubb, og representerer holdninger og kameratskap på en utmerket måte.

Under trener Hallgeir Hinna sin ledelse har A-laget hatt en flott utvikling på mange områder, de har blitt utmerkede rollemodeller for de yngre i klubben

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *