Snømåking på kunstgresset

Det vil bli dugnad for senior- og ungdomsavdelingen ONSDAG 06.01.10 kl 17:30 for å rydde mest mulig av banen for snø. Dette vil gi mulighet for å starte å trene på deler av banen, og det vil føre til at banen blir snøfri mye tidligere enn om vi lar snøen ligge.

For ungdomsavdelingen regner vi at det stiller minimum 4 voksne pr årsklasse for hhv jenter og gutter + spillere. Alle må ta med seg snømåker (måkebrett er å foretrekke). Trenger en bekreftelse på ca hvor mange som kommer fra hvert lag, da vi prøver å få organisert med mat og drikke i Staaltun i f m dette.

Benytt anledningen til å være med på dette løftet, og sørg for at vi får skikkelige treningsforhold så snart som mulig!!! Det er viktig å innvolvere foreldre utenom lagledere / trenere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *