Gjør dommeren god!

Utdrag fra artikkel på regionens hjemmeside:

«Alle» vet at vi trenger dommere for å kunne spille håndballkamper, og «alle» vet at dommeren kan få mye kjeft. Og på samme måte som spillere og trenere, gjør også dommere feil. Men hva gjør DU for at dommeren skal bli bedre?

Hva gjør nettopp du for at dommeren skal føle seg velkommen og oppleve at den jobben som hun eller han gjør blir møtt med respekt og forståelse?

Selvsagt er det lov å vise engasjement og kjempe for å vinne kampen, men husk at det ikke skal skje på bekostning av dommeren. En positiv kommentar og et smil til dommerne etter kampen kan være en god investering for at det skal være nok dommere fremover.

Lykke til med kampene!

La oss i Staal Jørpeland Håndball bidra til dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *