Seier for Gutter 13

Staal Jørpeland – Havdur 22-13

G13 web

Gutter 13 spilte søndag siste hjemmekamp for sesongen. Lørdagens tap mot suverene puljevinner Sola var glemt. Staal gikk raskt i ledelsen og lå i føringen med 2-3 mål hele første omgang. Laget jobbet suverent bra og når bevegelsene i angrep begynte å sitte ble det etterhvert komfortabel ledelse. Ola Skjæveland spilte som resten av laget en kjempe god kamp og ble toppscorer med 6 mål. Ett av disse på en flott kontring, kontringsballen fra Anders ga et gisp i fra publikum, men ballen var presis og kom trygt fram til Ola. Andre målscorere var Gustav Skjæveland 5, Anders Barka 4, Ole Kristian Høllesli 4, Rebekka Eilertsen 2, Kristoffer Klausen 1.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *