Tyrkia dag 6 – Endelig litt sol på kroppen!

Det begynte som alle andre dager, nydelig temperatur med gløtt av sol bak tynne skyer. Frisk ungdom møtte opp til morgentrening, hvor vi hadde en meget bra egentreningsøkt. Sander prøvde seg på det kjente trikset ”dra shortsen ned på en medspiller”, men forstod fort at han måtte bøte med en dukkert ved bassengkanten etter trening, med selvfølgelig god hjelp fra terrorsjefen, Mæhle. De fleste ser nå ut til å være døpt, men unge Ramsland kjempet en fortvilt kamp ute på balkongen hvor han febrilsk prøvde å stenge Fjermestud og Mæhle inne. Han gjorde sine saker svært bra, og sto faktisk imot det elleville presset.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=utCqpeIQQlU]Etter en dusj og en lunsj, hadde vi fellesmøte for å drøfte mål for sessongen. Her ble det også valgt et nytt spillerutvalg. Ettermiddagstreningen stod deretter for tur, og her fikk Vidar fritt spillerom på oppvarmingen som resulterte i mye ”lått og løye”. Det var forresten svært bra tempo på resten av treningen, en av de bedre på lenge. Faktisk så bra at det ikke var rom eller energi til mer terror da vi returnerte, men vi legger merke til at noen av juniorene går noen slue omveier tilbake til hotellet. Navnene er notert.

Det kommer vel ikke som en bombe, men nå sitter vi igjen på internettkaffèen og slapper av etter middagen som igjen som alle andre dager, smaker utmerket!
I morgen er det kamp igjen, og vi kommer tilbake med kampinfo i løpet av morgendagen. Vi skal møte 2. divisjonslaget Mo.
Stian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *