Tyrkia dag 7 – seier smakte godt

Vi stod opp til en tidligere morgenøkt på grunn av kampen i dag. Var litt varmere i været i dag, meget behagelig temperatur, litt for mye for enkelte. Vi hadde tekniske øvelser og litt avslutning på morgentrening i dag, og litt uttøyning foran kampen som vi spilte på ettermiddagen. Sander måtte dessverre dyppes nok en gang etter morgentreningen etter ukjent grunn?! Sikkert vært god til å irritere igjen går jeg ut i fra. Ellers slappet vi bare av fram mot kampen, og hadde et lite møte på hotellet i et fancy møterom hvor vi gikk igjennom arbeidsoppgavene våre. Mo spiller til vanlig i 2. divisjon, og det herlig å vinne kampen selv om det var som rapportene sier varierende spill. Eirik satte ballen i mål på en nydelig lobb tidlig i kampen, og siste målet kom etter fantastisk spill av juniorene Espen, Sondre og Lars Edvard som nydelig headet ballen i mål på Sondre sitt innlegg. Når det gjelder terroren så var det et eventyrlig kaos uten like ved bassengkanten, med hvem andre enn Mæhle i spissen. De uoffisielle tallene sier at det var minst 5 stykker uti, hvor i blant Årdalsbuen Asgeir ble døpt. Den sniken har tatt bakveier og avviksmanøvere i flere dager nå, på tide han ble døpt. Mæhle selv forsvant ned i dypet i heftig omfavnelse av Asgeir i ren seiersrus. Nå sitter vi på Nag’s balkong og skal ta turen til resturanten og en nydelig middag.

På gjensyn!

Stian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *