Sportslig vurdering av Tyrkia

Da er vi hjemme igjen etter en fantastisk uke i Tyrkia.Kom i år som ifjor ned til fantastiske treningsforhold.Gressbanene er prima,boforhold og mat likeså. Så det er ingenting å utsette på opplegget.Kjørte 2 daglige treninger med vekt på rolletrening, oppspillsvarianter og defensiv samhandling.Og med den vinteren vi har hatt her hjemme,med få kamper og ingen treninger på stor bane,så var perioden for årets opphold i Tyrkia helt perfekt.Vi fikk en verdifull bekreftelse på hvordan vi ligger ann en knapp måned før seriestart.Vi har hatt mest fokus på det defensive i kampene,og notert både plusser og minuser. Aggresivitet, innsats og duellspillet er meget bra,men vi trenger enda litt tid på samhandlingen.Offensivt har vi også endel å gå på,der samhandlingsmøsteret må drilles. Det er jo også endel nye fjes i troppen som skal bli kjent med spillere og spillestil. Men ting ser bra ut. Vi hadde som sagt noen som var med på tur for første gang, unge gutter fra jr-laget og fra g16 laget. En kan bare glede seg over fremtiden, den ser lys ut. Så var Martin Knutsen endelig å se i svart og grønt. Han er en fin type som kommer til å bidra både på og utenfor banen for at vi skal utvikle oss videre mot 2 div. I uken som kommer får vi besøk av Viking 2 tirsdag og Klepp på lørdag. Så det blir virkelig spennende fremover.
 
Sportslig hilsen
 
Hallgeir og Vegard.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *