Avslutning for Jenter og Gutter 10

Fredag 9 april fra kl 2000 til kl 2200 var 24 ivrige håndballspillere samlet i Strandahallen. Jenter og gutter 10 hadde en felles avslutning på en flott 2009/2010 sesong. Avslutningen inneholdt god høy musikk, pizzasnurrer, saft, frukt og en dose trening.

Etter at alle hadde fått næring i kroppen var de fleste klar med ballen. Vi hadde rundløype med ball og det som slo best ann var hinderet høydehopp, kjempegod spensttrenning 🙂 . Etterpå hadde vi litt finte trening og innhopp fra ving. Vi avsluttet kvelden med å spille håndball over hele banen, alle gleder seg til neste sesong til vi skal spille " skikkelig håndball ". Vi hadde blanda lag på banen, jentene og guttene hadde ett fint samspill med og uten ball.

Alle var ikke klar for å spille i kveld, men de koste seg på tjukkasen med jente/gutte prat eller fortsatte med høydehopp. Anne Torill kom seg også over hinderet:) .

Jenter 10 håper etterhvert å få til en trening i uken, denne skal tilpasses fotballtreningene.

Hilsen Trenere og ledere.

IMG_3654 IMG_3655 IMG_3657 IMG_3660IMG_3664 IMG_3662 IMG_3663

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *