Klubbdommerkurs

Til deg som er fylt 13 år- eller fyller 13 år dette året og alle som er ELDRE enn 13 år !!!

Torsdag 29.april arrangerer vi klubbdommerkurs, kurset er på Staaltun fra klokken 19:00 til 21:00

Kursleder er ingen ringere enn Harald Strand, han bor på Tau og er eliteseriedommer her i Norge. Så han driver for tiden å dømmer i kamper der Viking, Rosenborg, Brann og alle de andre Tippeligalagene spiller !!

Når du har gjort klubbdommerkurset er du kvalifisert til å dømme kamper i miniavdelingen (barnefotballen). Dømmer du kamper i barneavdelingen i Staal, vil du også få en kompensasjon (betaling) for hver kamp du dømmer. Det vil bli gitt mer informasjon om dette på kurset.

Har du lyst til å være med på klubbdommerkurset, melder du deg på under «Viktige meldinger» øverst på siden. Vi inviterer også våre naboklubber, så vennligst oppgi hvilken klubb du representerer.

Påmeldingsfristen er 25. april.

Vi håper at mange melder seg på.

Staalskolen
Jan Moe/John Inge Norland