Før kampen: Sandnes Ulf 2

Staal møter mandag Sandnes Ulf 2 på bortebane til toppoppgjør i 3. div. avd. 13. Staal står som kjent med full pott etter 4 kamper mens Sandnes sine rekrutter har 9 poeng av 12 mulige. Staal er nok litt heldige  siden Sandnes sitt A-lag er mitt oppe i ett hardt program med kamp søndag og cupkamp onsdag og derfor ikke stiller så sterkt som normalt. Det er også mange skadete spillere i A-troppen til Sandnes, blant annet Erlend Danielsen som sliter med lyskene og ikke spiller. Asle Andersen har selv spilt for Sandnes rekruttene i år og det er nok ikke umulig at han trekker i klærne på mandag.  Staal slo Sandnes Ulf i begge oppgjørene ifjor, 6-0 på Sandnes Stadion og 2-0 på Jørpeland. At 2-erlagene varierer veldig i oppstillingene har vi fått flere eksempler på allerede den sesongen blant annet med Haugesund 2 som stilte med 7 alagspillere i bortekampen mot Sandnes Ulf2 som endte 0-3.

På mandag spilte samme FKH2 mot Brodd og da hadde en ett lag fra start som inneholdt kun jr.spillere i en kamp Brodd vant 3-1. At Brodd på sin hjemmeside og i «sin» egen lokalavis Rogalands Avis ikke nevner det med ett ord at Haugesund 2 var betraktelig svekket må en bare smile litt av.  Denne gang er det Staal som er heldige og spiller mot ett svekket lag men det skal likevel kjempes om 3 poeng og det gis ikke ut poeng på oppmøte, det fikk jo være venner i Mil erfare mot Forsand i 1-1 kampen denne uken.

Staal har samme troppen som de to siste kampene men Hallgeir har enda ikke bestemt om det blir forandringer fra start. Gjør Staal oppgaven sin og ikke undervurderer Sandnes sine rekrutter så venter en veldig spennende kamp mot Brodd neste lørdag men den kommer vi tilbake til neste uke 🙂

Ta turen til Sandnes Stadion på mandag kl. 1830 og støtt Staal til ny seier. Mye kjekkere å ta turen te Sandnes å se Staal mot Sandnes Ulf 2 fremfor å se på ett feigt Viking møte Molde på Viking Stadion samme dag 😉

1 hendelser på “Før kampen: Sandnes Ulf 2”

  1. Jens Jenssen

    Det var da en veldig sur, nærmest bitter tone over dette innlegget. Kanskje en idé at Staal begynner å konsentrere seg om seg selv, framfor å komme med oppgulp mot Viking, Brodd, Rogalands Avis, FK Haugesund og lignende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *