Før kampen: FK Haugesund 2 (oppdatert)

11 dager er gått siden Staal spilte 1-1 mot Buøy og i mellomtiden har Sola benyttet anledningen til å overta tabelltoppen. På disse 11 dagene er vistnok Sola også blitt lokalfotballens Inter Milan ifølge deres hjemmeside…. Vel jeg skal ikke sammenligne Staal med hverken det ene eller andre storlaget men derimot slå fast at Staal er et veldig godt lag som er veldig giret på å revansjere seg og vise seg frem fra sin beste side på mandag.

Det er nå klart hvilket lag Haugesund kommer med og Staal må si seg «heldige» som møter ett rent juniorlag.  FKH 2 stiller følgende lag: Lars Øvernes, Martin Lie Hauge, Aleksander Nilsen, Eivind Espeland, Erik Anglevik, Eirik Ulland Andersen, Simen Grov, Andreas Lie Hauge, Kristoffer Haraldseid, Martin Urnes og Lars Lindtner.

Trener til FKH2 uttaler til www.fkh.no at de ikke har noen ambisjoner om opprykk og ser neste års 3. div. som en flott utviklingsarena for FKH rekruttene. Laget er imidlertid innstilt for å sloss om poengene på Jørpeland ikveld og de vil ikke gi hjemmelaget noe gratis.

(Avsnittet under er skrevet før FKH 2 offentliggjorde laget)

Mandagens motstander er FK Haugesund 2 som ligger på 4.plass før kampen med 16 poeng, 5 bak Staal. Laget har vunnet begge sine bortekamper denne sesongen og Staal vil få en tøff kamp om poengene. Som med alle 2erlag så er det alltid vanskelig å spå seg til antatt lag men det faktum at det har vært spillefri i tippeligaen denne helgen gjør at FKH2 stiller med mange innslag med erfaring fra tippeligaen. På benken i siste seriekamp i tippeligaen satt spillere som Martin Christensen, Djedje, Juska Savolainen, Dag Roar Ørsal, Sten Ove Eike og John Pelu. Rett og slett en rutinert og sterk benk som flere andre tippeligalag på vestlandet hadde vært misunnelige på. Om samtlige av disse tar turen til Jørpeland er vel heller tvilsomt men trener Tor Martin Hegrenes stiller garantert ett sterkt lag. FKH er kjent for sin gode ungdomsavdeling og laget har valgt å satse på rekruttlaget fremfor å ha ett jrlag i 1. div.  Kristoffer Haraldseid, brødrene Simen og Erlend Grov samt Eirik Ulland Andersen er alle spillere som har bemerket seg positivt denne sesongen og vil være navn en bør merke seg for fremtiden.

For Staal er både Martin Knudsen og Sindre Fjelde tilbake fra start, mens Daniel Hawkins har slitt litt med sykdom de siste dagene og starter kampen på benken. På benken befinner også Kjell Harald Dalehaug seg for første gang i år etter langvarig skadeopphold.

Dette er en kamp Staalspillerene har gledet seg til i lang tid. Det er alltid ekstra kjekt å få spille og måle krefter mot spillere som har spilt på øverste nivå. Staal har 18-0 i målscore på hjemmebane og selv om banen fremdeles er veldig dårlig så har hjemmelaget vist at de vet hvor målet står. Det meldes sol og skyfri himmel imorgen så møt opp og støtt Staalspillerene i kampen om å overta tabelltoppen igjen og allerede få 8 poeng forsprang på en av sine tøffeste utfordrere. Kampstart er 18:30 og den nye Staalsangen blir garantert å høra både før, i pausen og etter kampen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *