G98: Staal 2 i kanonform

Harald spilte en god kamp mot Jarl
Harald spilte en god kamp mot Jarl

Staal 2 møtte idag et veldig bra Jarl-lag i Stavanger. På den nye kunstgressbanen deres spilte Staal 2 en kjempekamp. Etter en rolig åpning åpning viste  Staal flott angrepspill og kjørte over Jarl-laget. Sigurd Kleppa stresset Jarlforsvaret til å gjøre en feil som Harald Haualand flott ekspiderte i mål. Staal skåret jevnt å trutt i medvinden og pause resultatet var 4-1 til Staal. I motvinden i 2. omgang spilte Staal trygt i forsvar og kontret inn 2 nye mål. Det som Jarl skapte av sjanser tok vikarkeeper Sondre seg av. Mange gode på Staal idag og dette lover veldig bra med tanke på Lyngdal Cup. Sluttresultatet ble 6-2 til Jørpelandsguttane. Målskårere på Staal idag var Harald 3, Brede 2 og Frode 1

På Staal 2 idag: Ole, Sigurd, Trond Petter, Sverre, Frode, Roger, Hugin, Brede, Harald og Sondre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *