Etterlengtet storseier til rekruttene

Lars Edvard Danielsen var et stadig uromoment for Bakke-forsvaret.

Staal Jørpeland 2 tok mandag kveld den lange turen til nabofylket i sør for 4. divisjonskamp mot Bakke. Det endte med 7-2-seier til Staal-rekruttene etter scoringer av Kjell Harald Dalehaug 3, Daniel Høllesli 2, Lars Edvard Danielsen og John Petter Nordbø.

Det var stor forskjell på lagene. Mens Bakke hadde mange rutinerte karer med god fysikk, stilte Staal et fotrapt og ungt lag. Det viste seg å være fint mot til tider tunge, og stillestående Bakke-spillere. Derfor ble det heller aldri ordentlig spenning i kampen, spesielt siden bortelaget tidlig tok ledelsen.

Flere av målene var flotte, og Kjell Harald viser at målformen er på gang. På to av målene er han på rett sted til rett tid, og scorer et fortjent hattrick. Han satte også et innlegg fra Lars Edvard Danielsen i mål, men dette ble annullert for offside. Også Daniel Høllesli markerer seg positivt med sine to mål. Han har slitt med skade over en tid nå, men denne så ikke ut til å plage han nevneverdig i dag.

Som vanlig var det mange unggutter på banen for rekruttene. Med bare to spillere over 20 år, og to guttespillere smaker seieren ekstra godt. Det ble derfor en veldig hyggelig busstur hjem. Trepoengeren er forøvrig den første siden Madla-kampen tidligere i vår. På lørdag venter Figgjo hjemme på Jørpeland, i det som er den siste kampen før ferien.

Staals lag:

Ole Vegard Tveita

Asbjørn Jørgensen – John Petter Nordbø (k) – Stig Lyse – Petter Seljeskog

Sander Nag – Pål Fjelde – Jørgen Sandvik – Kjell Harald Dalehaug

Lars Edvard Danielsen – Daniel Høllesli

Innbyttere: Israel Toco, Sindre Loug, Robert Holta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *