Andre strake for b-laget

Kjell Harald Dalehaug har tidligere spilt landskamper i futsal. Nå er han i ferd med å finne formen igjen etter skadetrøbbel.

Figgjo kom til kort mot Staals rekrutter i seriekampen på Jørpeland lørdag ettermiddag. Etter en fin dobbel av Kjell Harald Dalehaug, endte kampen 2-0. Her er referat fra kampen.

Det var flotte spilleforhold på Jørpeland stadion da laget fra Figgen gjestet Staal-rekruttene. Første omgang var jevn og preget av få målsjanser. Figgjo var et fysisk sterkt lag som slo mye langt, uten at det ble spesielt farlig. Hjemmelaget slet med å få tempo nok på ballen til å skape store målsjanser.

Over i andre omgang gikk det ikke lang tid før Kjell Harald Dalehaug dukket opp på et flott innlegg på første stolpe. 1-0 etter fint forarbeid av Hans-Petter Aakre, Steffen Helgeland og Daniel Høllesli på høyresiden.

En stund etterpå er det nok et godt innlegg som Sondre Strømnæss nikket på mål. På retur fra keeper var Kjell Harald på rett plass igjen, og satte inn sitt femte mål på to kamper. Han kan bli et farlig våpen for a-laget i høstsesongen.

Resten av omgangen ble mye slit og hardt arbeid for å trygge seieren. Figgjo hadde ballen mye, men skapte lite. Den farligste situasjonen var det hjemmelaget selv som gav bort etter en dårlig tversoverpasning i midtforsvaret. Derfor var resultatet greit når dommeren blåste av etter 90 minutter.

Staal hadde flere store sjanser på slutten av kampen, og kunne greit scoret flere. Som i sist hjemmekamp, kom trener Hallgeir Hinna inn som spiss. Han var frisk og nok en gang var det bare scoringen som manglet. Helt på slutten hadde han et fantastisk dribleraid som hadde fortjent bedre enn den corneren det endte med. Han har virkelig vist seg fram i de to innhoppene han har i vårsesongen.

Det var mangel på midtstoppere i denne kampen. Dermed endte venstreback, og 16-åring, Espen Helland opp som John Petter Nordbøs makker i første omgang. I andre omgang fikk jevngamle Jesper Holta denne nye rollen. Begge gjorde en utmerket jobb, og bidro til å holde nullen.

Ellers spilte Hans-Petter Aakre en god kamp på høyre back. Pål Fjelde spilte seg opp i andre omgang.»Playmakeren» vendte spillet og fikk tempo på ballen.

Staals lag:

Ronny Fjermestad

Hans-Petter Aakre – John Petter Nordbø (k) – Espen Helland – Ørjan Høllesli

Steffen Helgeland – Pål Fjelde – Kjell Harald Dalehaug – Sondre Strømnæss

Israel Toco – Daniel Høllesli

Innbyttere: Hallgeir Hinna, Jesper Holta, Thomas Mæle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *