Staal Jørpeland – Sola 1-0

Matchvinner Kristoffer Ramsland. Her fra Dana Cup i fjor.

Staal tar nå ferie på tabelltopp. Med seier over Sola leder jørpelandslaget nå med 10 poeng til Sola og Brodd som ligger likt. Matchvinner idag ble hjemmelagets yngstemann, Kristoffer Ramsland.

Publikum møtte mannsterke opp for å følge siste kamp før sommerferien på Jørpeland stadion. De fikk se et Staal-lag som slet litt det første kvarteret. Sola yppet seg med et par store sjanser. I resten av første omgang var hjemmelaget klart best. Det ble skapt sjanse på sjanse, uten at vanligvis så effektive Staal-spisser fikk hull på byllen.

Over i de siste 45, fortsatte Staal å ha grep på kampen. Det var derfor fortjent når Kristoffer Ramsland satte ballen kaldt og rolig i mål bak solide Gramos Gashi i Sola-buret. Det ble med det ene målet, og selv om Sola flyttet laget høyere og presset på de siste 10 minuttene, var det en fortjent hjemmeseier. Dermed er det slutt på den mye omtalte dressen som Sola-trener Rolf Eikeskog har brukt idet siste.

Neste kamp nå blir en treningskamp mot Klepp i slutten av juli, før høstsesongen starter borte mot Randaberg 2 mandag 9. august.

Staals lag:
Thomas Mæle
Vidar Harestad – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen
Øyvind Alsvik – Martin Knudsen – Jarle Karlsen – Kristoffer Ramsland
Eirik Jøssang – Arne Dalehaug

Innbyttere: Ronny Fjermestad, John Petter Nordbø, Ørjan Høllesli, Daniel Høllesli, Lars Edvard Danielsen, Pål Fjelde, Espen Helland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *