Skuffende poengdeling mot Randaberg 2

Staal klarte kun å få med seg ett poeng fra Randaberg mandag kveld i en skuffende forestilling fra bortelaget. En startet veldig friskt og burde nesten avgjort kampen i det første kvarteret men avslutningene ble for dårlige og ble reddet av Randabergs gode keeper eller blokkert før de kom så langt. Staal var flinke til å snu spillet raskt og la ballen gå i lengderetningen fra start men dette var noe som avtok etterhvert som kampen skred frem. Altfor ofte ble det prøvd for vanskelige pasningsløsninger og ballen ble slått på fot eller og bak spiller og dermed måtte angrepene starte på nytt igjen.

Staal tok ledelsen etter 30 min. på selvmål etter ett frispark fra Staals beste Per Krister Bjørlo som keeper reddet men som en Randabergspiller var uheldig og satte i eget mål. Etter målet kom Randaberg mer med i kampen og keeper Ronny Fjermestad måtte i aksjon flere ganger. En forventet ved pause at Staal skulle gå ut i hundre og avgjøre kampen som så ofte før i 2. omg. men det skjedde absolutt ikke. Randaberg gikk veldig aggresivt ut i 2 omg. og presset Staal høyt noe som så ut som tok Staal litt på sengen. Etter 55 min. får hjemmelaget frispark fra 22 meter som lagets toppscorer Jarle Instanes setter fint i hjørnet. Instanes var ett konstant uromoment på topp for Randaberg og hadde også sjansen til å gi hjemmelaget ledelsen men alene med keeper satte han heldigvis for Staalguttene ballen like utenfor kort tid etter utlikningen.

Staal avsluttet kampen best og hadde gode muligheter ved Øyvind Alsvik, Eirik Jøssang og innbytter Asgeir Austigard til å avgjøre men det unge Randaberglaget ridde stormen av og tok ett fortjent poeng etter innsatsen sin.

Heldigvis er det kun få dager til neste kamp for allerede fredag kommer Vedavåg til Jørpeland og da har vi stor tro på at Staal er veldig innstilt på å rette opp inntrykket fra mandagens kamp.