Tap for b-laget

Trond Rossemyr er igjen skadefri, og klar til å bidra for Staal.

Onsdag møtte Staal Jørpeland 2 Ganddal til 4. divisjonskamp i Sandnes. Kampen endte 3-2 til vertene, etter en solid kamp av Staals rekrutter.
Første omgang var helt ordinær for gjestene sin del. Ganddal scoret to på dødball, og viste at dette er et våpen de behersker til full. Staal var likevel på høyde med topplaget.

I andre omgang var det et heltent Staal-lag som entret banen. 2-1 kom ved Sondre Strømnæss etter en brøler bakover på banen av hjemmelagets forsvar og keeper. Det var mot spillets gang da Ganddal fikk sitt tredje, også det på dødball. Håpet var likevel i stor grad tilstede når Asgeir Austigard satte inn 2-3-redusering. Slik endte også kampen.

Selv om rekruttlaget slipper inn tre mål, er det mye positivt å ta tak i. Ganddal makter ikke å skape mye, utenom på dødball. Ellers rulles det opp angrep etter angrep, og panikken var til tider stor blant Sandnes-buen bakover på banen hos hjemmelaget. Det var ikke mye som skulle til for å vippet kampen den andre veien. Et par dommeravgjørelser som gikk hjemmelagets vei, og en solid Ganddal-keeper gjorde sitt for at resultatet ble som det ble.

Det var likevel en andreomgang som bortimot er årsbeste. Blir det mange av disse, blir det poeng nok til Staal-rekruttene. Ganddal leder forøvrig avdelingen etter denne kampen.

Det var mange som utmerket seg idag. Duoen Lars Edvard «Gattuso» Danielsen og Pål «Pirlo» Fjelde dominerte midtbanen i store deler av andre omgang. Ellers var forsvaret solid, selv om det trengs et ekstra gir på defensiv dødball.

Staals lag:

Thomas Rønneberg

Hans Petter Aakre – John Petter Nordbø (k) – Vetle Bjørlo Kallesten – Ørjan Høllesli

Tor Olav Aakre – Lars Edvard Danielsen – Pål Fjelde – Trond Rossemyr

Asgeir Austigard – Sondre Strømnæss

Innbyttere: Ole Harald Toppe, Israel Toco

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *