Revansj i Buøy-kampen

Arne Dalehaug scoret hattrick mot Buøy. Her fra fjorårets kamp.

Det ble en flott oppreisning for Staal i møtet med Buøy fredag kveld. Fra et forsmedelig 1-1-resultat i vårkampen, tok Staal alle poengene i 6-0-seieren på Jørpeland.

De første 45 minuttene var imidlertid ingen minneverdig opplevelse for hjemmelaget. Pasningskvaliteten var dårlig, og fint lite stemte framover på banen. Buøy skapte heldigvis ingenting, og Staal tok oppskriftsmessig ledelsen ved Eirik Jøssang. Innlegget kom fra høyreving Øyvind Alsvik.

På 2-0 var det igjen «scoringskameratene» som var frampå. Arne Dalehaug satte inn sitt første etter fint samspill med spissmakker Eirik Jøssang. Det var det siste som skjedde i en ellers kjedelig førsteomgang.

Det var et langt bedre Staal-lag som viste seg fram etter pause. Den siste halvtimen løsnet det også foran mål. 3-0-målet til Sigve Kleppa Christensen kom etter et kunstverk av et medtak. Pasningen fra Knut Ivar Tjeltveit gikk over store deler av banen, før Christensen limte ballen til høyrefoten og satte ballen i mål.

Arne Dalehaug fikk, som så mange ganger før, sitt hattrick med scoringer i det 66. og 77. minutt. Helt på slutten gjør innbytter Lars Edvard Danielsen ingen feil når han kommer alene med keeper, og fastsetter sluttresultatet til 6-0.

Alt i alt en frisk andreomgang av et Staal-lag i medgang. Etter to «knepne» seiere mot Sandnes Ulf 2 og Brodd, var det igjen målkåte Staal-spillere på banen. Målforskjellen etter 20 kamper er nå solide 96-9.

Neste kamp blir borte mot FK Haugesund 2. Den kampen går neste fredag, ikke mandag, da FKH sitt a-lag skal ha TV-kamp på mandagen.

Staals lag:

Thomas Mæle

Vidar Harestad – Sindre Fjelde – Stian Nag – Ørjan Høllesli

Øyvind Alsvik – Martin Knudsen – Jarle Karlsen – Sigve Kleppa Christensen

Eirik Jøssang – Arne Dalehaug

Innbyttere: Knut Ivar Tjeltveit, Trond Rossemyr, John Petter Nordbø, Ole Vegard Tveita, Lars Edvard Danielsen.

4 hendelser på “Revansj i Buøy-kampen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *