Tap for serielederen

J16 tapte 5-0 for serieleder Bryne på søndag. Bryne er ubeseiret de siste 4 årene, og har spillere både på landslag og kretslag. Vi fryktet deres tre kjappe angrepsspillere og kjørte mannsoppdekking på disse, samt to spillere i sikring bak. Denne taktikken var effektiv, og det var sjelden de fikk komme igjennom. 3 av målene var av det uheldige slaget, mens de to andre var utsøkte. Vi hadde også våre sjanser, men alt i alt en fortjent seier til Bryne, selv om resultatet kanskje er noe flatterende. Jentene jobbet bra og utvikler seg stadig. Neste kamp er allerede på torsdag, da Viking kommer på besøk kl. 1915. Møt opp og støtt jentene!! PS!! 15-åringen Elin Norland debuterte på damelaget mot serieleder Hana igår, og leverte en god omgang. Tidligere har også to andre 15-åringer, Amanda S. Wilson og Agathe Malmberg, debutert på 7-er laget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *