Staal-rekruttene cruiser videre

Jørgen Helland var nest sist på flere av målene mot Bakke.

Fredag gjestet Bakke kunstgresset på Jørpeland. Laget fra sørfylket måtte reise hjem med 0-5-tap i bagasjen. Staals mål ble scoret av Lars Edvard Danielsen 2, Sondre Strømnæss, Tor Olav Aakre og et selvmål av bortelaget. Det var stor forskjell på lagene, og et ungt, ballbesittende og velspillende Staal-lag hadde full kontroll på gjestene. Litt unøyaktighet i pasningsspillet til tider gjorde at seieren ikke ble enda større. Bakke skapte svært lite, selv på dødball, og Staal-forsvaret holdt tett uten store problemer.

I første omgang var det hjemmelaget som trillet ball i store deler av omgangen. I andre omgang stod Bakke høyere i banen, og fikk mer ballkontakt. Staal var likevel ekstremt farlige på sine hurtige kontringer. 5-0-målet kom etter en glitrende kontring satt igang på venstresida etter utkast fra keeper Ronny Fjermestad.

Det er faktisk den tredje kampen på rad uten baklengs, den femte seieren på rad, og den åttende strake kampen uten tap. Med to kamper igjen av sesongen (Figgjo borte, og Ganddal hjemme) ligger Staal-rekruttene på fjerdeplass, med gode muligheter for en topp tre-plassering.

Staals lag:

Ronny Fjermestad

Sander Nag – John Petter Nordbø – Stig Lyse – Ørjan Høllesli

Jørgen Helland – Pål Fjelde – Per Krister Bjørlo – Sondre Strømnæss

Lars Edvard Danielsen – Tor Olav Aakre

Innbyttere: Vetle Bjørlo Kallesten, Jørgen Sandvik, Sindre Loug, Ole Harald Toppe.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *