Seier for Gutter 12

Gutter 12 fikk i dag besøk av Finnøy. Bortelaget startet best og ledet til pause med 1 mål, men etter pause overtok Staal kampen og ledet midtveis i 2.omgang med 4 mål. Sluttresultat: 12-10 til Staal

Keeprene Vegar Hølsbø og Gabriel Havrevold voktet buret bra i hver sin omgang, Even Barka og Jørn Sigurd Vatne jobbet bra på streken, men hadde en tøff jobb mot Finnøys strekspiller som klarte å få inn 5 mål i løpet av kampen. Tobias Bergaland, Mats Jansen, Per Harald Helland jobbet bra på ving både i forsvar og angrep, samt midtbane spillerene Tore Hultin, Roger Haukalid, Sander Hjelmen og Vebjørn Barka gjorde en bra kamp i dag.

Dette var en lagseier!

Målscore: Sander Hjelmen 4, Vebjørn Barka 4, Tobias Bergaland 3 og Roger Haukalid 1