Trener I kurs – PÅMELDING

Vi arrangerer delkurs 3 – Samspill; Lørdag 27.november. Hele dagen fra klokken 09:00 til 16:00 (det hele foregår i- og i nærheten av fotballhallen på Tau). Instruktør blir Roar Wold.

Til alle som enten mangler dette delkurset på sin vei til å oppnå komplett Trener 1 utdannelse, eller som ønsker å påbegynne Trener I utdannelsen; vennligst meld dere på ved å sende en e-mail til; jan.harald.moe@lyse.net – seinest innen 21.november.Vennligst også oppgi et mobil tlf nr. vi kan nå deg på.

Alle som melder seg på vil motta en e-mail med praktisk informasjon for kurset like før aktuell kursdag.

Trener 1 kurset er et barne- og ungdomskurs og har derfor fokuset på hva som er typisk for dise målgruppene og hvilke konsekvenser det bør få for fotballaktiviseringen, læring og trivseltiltak. Til sammen utgjør de fire delkursene det første trinnet i NFFs formelle trenerutdanning og gir autorisasjon som Trener I.

De fire delkursene er; Aktivitetslederkurs (delkurs 1), Fotballferdigheter (delkurs 2), Samspill (delkurs 3) og Ungdomsfotball (delkurs 4). Du kan få mer utfyllende informasjon om delkursene ved å klikke deg inn på NFF sine hjemmesider; www.fotball.no

NB! De forskjellige delkursene kan også i aller høyeste grad vurderes som selvstendige kurs og vi anser delkurs 1 (Aktivitetslederkurs) som det viktigste kurset for absolutt alle som skal være trenere/oppmenn/lagledere for barn i alderen 6-12 år.

Vi kommer til å kjøre et Aktivitetslederkurs i februar/mars 2011 (vil bli annonsert et stykke utpå nyåret).

Er du usikker på hvilke delkurs du har gjennomført/mangler, så vennligst ta kontakt med undertegnede.

Velkommen til kurs !

Jan Moe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *