Tap, men fortsatt god mulighet

Staal Jørpeland – Viking 2 2-3

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZdKxN20h_z8]

Viking utnyttet et nervøst Staal-lag i første omgang, og scoret tre mål på kort tid. Over i andre omgang hadde Staal ristet av seg nervøsiteten, og kjempet seg inn i kampen. Martin Knudsen reduserte på straffe, før Eirik Jøssang headet hjørnesparket fra Knudsen kontant i mål.

Stemningen på Jørpeland stadion var elektrisk etter scoringen, og det var få som deppet etter kampen, selv om Viking vant kampen. De 1140 frammøtte fikk se et Staal-lag med en enorm moral på slutten av kampen, som virkelig gikk i krigen mot slutten.

Dermed er det fortsatt store muligheter for 2. divisjonsspill på Jørpeland stadion neste år. Vidar FK kom som kjent tilbake fra 3-4-tap mot Viking 2 i fjor, og oppgaven synes absolutt ikke umulig for Hallgeir Hinnas menn. Kampen går førstkommende fredag på Viking stadion.
Under følger referat fra de lokale mediene:

Strandbuen
Rogalands Avis

Stavanger Aftenblad

Og her er 90 bilder fra bataljen på Jørpeland stadion.

Eirik Jøssang (10) har akkurat satt inn 2-3, og tent håpet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *