Close but no cigar Mr. Goodchild

Viking hadde 2. div. plassen i lommen til det var spelt 85 min på lørdag. Staal sine to raske mål på slutten gjør at opprykk e heilt klart innen rekkevidde ennå for Staalguttane. De to målå va ett skikkelig slag i trynet for Viking og mange av spelarane der følte faktisk at de tapte kampen pga det. Dette momentumet ska Staal ta med seg inn i returkampen på fredag. Her e det bare offensive tankegang så nytte. Me har alt å vinna og ingenting å taba lenger. På lørdag låg nervene i lag på lag utpå Staalspelarane og publikum. Me fekk aldri satt någe spel og feilpasningane florerte på ein tunge ujevne bane. Det såg ud så ett flertal av guttane rett og slett hadde smørt seg vekk med feil skotøy. På høstbanar kan det gå godt mot dårlig trente 3 divisjonslag men mot lettbeinte Vikingjuniorar så såvidt e nerpå graset bler det rett og slett naivt å spela med plastikk onna skonå. Det kan godt ver at samtlige Staalarar har god samvittighet og spelte med metall onna men då hadde de særdeles dårlige balanse på lørdag for bortelaget klarte å holda seg på beinå i langt større grad. (Eg komme på uanmeldte skosjekk på trening denne ugå 🙂

At det fyssta målet te Viking komme itte ein soleklare offside på Høiland i oppbyggingå, at det andra målet komme itte ett særdeles billig frispark og at linjedommarane isje va på høyde i det heila tatt for ver så men det må en regna med mot Viking. Eg blersje øveraska om mr. Gya fra Helleland (eller va det Hjelmeland…) blei prega når Toni Kallio fortalte han kim så sko ha frispark med kver anledning. At Landu Landu klarte å ver halvdøe halve kampen men ligevel fullføra og ver klar te Vikingtroppen mot Kongsvinger va kjekt for han.

Landu Landu tar ein av sine utallige kvilar

Me har ett bedre utgangspunkt enn Vidar hadde ifjor når de tapte 3-4 hjemma mot Viking men snudde det og rykkte opp og det ska me og klara. Me spele isje to så dårlige kampar på rad og så Martin sa itte kampen så bevise me at me kan vinna 2-0 på ein omgang og me har tro på oss sjøl igjen.

1140 betalande samt ein haug me ungar stilte opp på lørdag, på fredag på Viking Stadion ska Staal ver i øvetal på tribunen der og. Kampen bler spelt på ett stueteppe i forhold te Jørpeland Stadion og at me må trena på kunstgras i ugå opp mot kampen bør isje ha någe å sei.

Nei guttar dette bler bare kjekt.Tenk tebage og kjenn på den følelsen scoringen te Eirik ga. Legg vekk nervene å gå å gled dokk heila ugå for her har dokk ingenting å taba men ALT Å VINNA!!!

Frista isje dette te gjentagelse???

Nå e det bare å møda opp å støtta Staalguttane på fredag kl. 1800 på Viking Stadion.

Come On You STAAL!

Stig Marthinussen (i tilfelle någen bler litt sure og tror dette e Staal sitt syn på kampen 🙂

Bilder: Tor Inge Jøssang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *