Det er en fin dag for fotball

Ja takk til mer av slik feiring idag

Så e endelig dagen der alt ska avgjørs her. Kl. 19:50 idag så vett me om det bler 2. divisjon og opprykksfest eller 3. divisjon og gravøl 🙂 Itte 85 minutter sist lørdag så va me rett og slett dead and buried så engelskmennene seie. Me blei tatt på sengå av ett kynisk, entusiastisk og høgt pressande Viking. Me fekk isje den «vanlige» roen med ballen og Viking vant ballen i gunstige posisjonar. Om de velge å gjør det igjen eller om de velge å legga seg litt bak fra start ska me ver klar for begge deler. For Staal må det kun ver ein ting så telle og det e aggresivt offensivt spel fra start. Me har alt å vinna her og det ska me visa fra start.  Me vett ka Viking har å komma med, med vett at de e bedre offensivt enn defensivt og dette må me utnytta. Samtidig må ver mye mer kyniske bagøve enn me va sist. Mot Viking får me mye dårligare tid enn mot de 3. div.lagå me har troffe i år. En merka responsen fra publikum itte 2-3 målet på lørdag. Idag bler me isje liga mange Strandbuar men eg har ett bra håp at me ska ble i flertal idag og.

Staal gjør ein forandring på laget med Jarle Karlsen så komme inn for Per Krister Bjørlo. Jarle hadde ett kjempeinnhopp sist og var i stor grad med på å snu kampen. At ein 18 åring så har spelt mer eller mindre fast på Staal sin midtbane i år isje e nominerte te årets unge talent på lokalfotballgallaen e merkelig men du får visa deg fram igjen idag Jarle! Visa seg fram håbe me og de andre Staalspelarane gjør. Eg tror samtlige føle de har litt å revansjera fra sist for det var ingen så kom opp på max nivå.

Nei gå udpå å ha det kjekt guttar. Ver offensive i håvet men kyniske når det trengs. Banen dokk spele på e ett stueteppe i forhold te den dokk bruge te vanlig. Uansett resultat idag så har dokk hatt ein kjempesesong. Heila Jørpeland og vertfall ett par tri på Tau e stolte av dokk. Nyt øyeblikket og masse masse lykke te!!!

Come On You Staal!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *