Seier og uavgjort for Jenter 12

Jenter 12 var søndag på Sandnes og Jæren og spilte 2 kamper.
Den første kampen var mot Hana, og kampen startet i et noe rolig tempo, og lagene fulgte hverandre tett gjennom omgangen. Til pause var resultatet 5-5. Etter en motivasjonstale fra Siri i pausen, var det som om jentene våknet. Da ble det bevegelse, finter og skudd utenfra i tillegg til godt forsvarsarbeid og en god keeper. Veldig bra innsats fra alle jentene. Dermed ble sluttresultatet 14 – 7 til Staal. Velfortjent seier.

Jenter 12 2010 web

Deretter tok vi turen til Kåsen. Dagens andre kamp ble noe tøffere, og Kåsen tok raskt ledelsen. Men Staal kom sterkt tilbake og ledet utover i kampen. Etter to litt kaotiske omganger med mye hard jobbing klarte allikevel Kåsen til slutt å utligne og sluttresultatet ble 8 – 8. Men alt i alt så kan jentene være fornøyde med dagens poeng. En seier og en uavgjort er så absolutt godkjent. Godt jobbet jenter.

Dagen ble avsluttet med et godt måltid på McDonalds.
Nå gleder vi oss allerede til neste kamp som er om to uker mot Austrått i Austråtthallen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *