Målvaktenes dag i Strandahallen

Hjemmelagets keepere sto i sentrum da både herrelaget og damelaget vant komfortabelt på hjemmebane.

Herrelaget viste styrke da de slo Randesund med 10 mål og befestet stillingen på toppen av tabellen. Etter en jevn første omgang kom Staal, og ikke minste keeper Magnus Heskje, sterkt i andre omgang. Randesund var sjanseløse og måtte reise hjem med tap 34-24 i bagasjen.

alt

 

 

Herrelaget med Magnus Heskje i mål tok en komfortabel seier.

 

 

 

 

Damelaget slo til fra start og knuste Nord’s håp om poeng før halve første omgang var spilt. Jentene var opp i 11-1 ledelse før de slakket av litt. Tilslutt vant Staal med utklassingsifrene 30-12. En stor del av æren skal keeper Trine Alvær ha. Hun tok det som slapp forbi et godt forsvar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *