Dobbelseier for Gutter 14 i helgen

Gutter 14 spilte dobbelkamp denne helgen.

Lørdag gjestet vi Bryne i Timehallen. Etter en noe passiv start på kampen skaffet vi oss et overtak på 3-4 mål.
Bryne kjempet likevel godt og ledelsen var kun to mål ved pause. Mange fine prestasjoner ble toppet av en «backhand» scoring av strekspiller Ole Kristian Høllesli.

Andre omgang var det til tider noe «Hawai» håndball, begge lag satset friskt på kontringer, mange stangskudd men heldigvis også skudd som gikk i mål gjorde at Staal tilslutt vant 18-13. Toppscorer Kristian Seljeskog med 6 mål.

Søndag var Undheim på besøk i Strandahallen. Kampen starte forrykende og Staal ledet 5-1 etter kort tid. Undheim kom seg noe etter den pangstarten,  men Staal hadde kontrollen stort sett hele kampen. Vi lånte keeper Kristoffer Erland fra gutter 13 i denne kampen, han spilte en meget god kamp i sin debut på gutter 14.
Staal vant tilslutt 19-16, toppscorer Anders Barka med 6 mål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *