Ativitetslederkurs !!!

Staalskolen ønsker godt nytt år og starter opp programmet for 2011 med å arrangere Aktivitetslederkurs lørdag 26.februar !! Dette er kun et forvarsel slik at du allerede nå kan sette av denne dagen til å gå på kurs, endelig invitasjon og påmelding kommer seinere denne måneden. Men husk at Aktivitetslederkurset er det aller viktigste kurset for deg som på en eller annen måte er involvert med å følge opp barn og unge fra 6 til 18 år – enten du er lagleder/oppmann, trener eller hjelper til på et eller annet vis rundt laget. Dessuten er kurset også et delkurs i Trener I utdanningen (totalt 4 delkurs).

Håper du planlegger for kurs på Strand videregående/Ryfylkehallen lørdag 26.februar.

Jan Moe

Rektor Staalskolen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *