Sindre prøvespiller for Viking

Får vi se slike taklinger fra Sindre Fjelde ikledd Viking-drakt?

– Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få den sjansen nå, sier Sindre Fjelde til Staal-il.no

Aftenbladet.no melder at Staal-kaptein og midtstopper Sindre Fjelde skal være med Viking FK til Sørlandsmesterskapet i Kristiansand i helga. Viking skal spille tre treningskamper og mangler sine faste midtstoppere. Sindre skal være med sammen med eks-Viking Lars Marvik fra Randaberg IL.

– Det kom veldig overraskende, men jeg er klar. Jeg har vel ikke akkurat store forhåpninger om at det skal bli noe mer enn et prøvespill, men det er bare å vise seg fram.

Han forteller at den uventede telefonen kom på onsdag.

– Jeg får muligheten til å trene på et høyt nivå. Det er kjekt å få være med på noe nytt, sier Staal-kapteinen.

Viking spiller mot svenske Häcken på torsdag kl. 18.00, et samlelag fra Sørlandet på lørdag klokka 17.00, og sluttspillskamp på søndag. Den siste kampen avhenger av hvordan det går i de andre kampene. I følge Aftenbladet vil Viking stille med rekrutter i lørdagens kamp, mens den nye svenske midtstopperen Björn Andersson trolig debuterer på søndag. Dermed er muligens lørdag den beste anledningen til å få sett Sindre i Viking-forsvaret.

Den øvrige Viking-troppen kan du se her.

Staal-il.no ønsker Sindre lykke til!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *