Sindre tettet Vikingforsvaret

Tøffe tak i Kristiansand da Sindre prøvespilte for Viking.

Staalkaptein Sindre Fjelde tettet det lekke Vikingforsvaret i kampen mot Häcken i Kristiansand. Sindre kom inn til 2. omgang på stillingen 0-3 til svenskene. 45 minutt senere hadde Viking redusert 2 ganger og Häcken blitt ufarliggjordt av Staalkapteinen. Sindre høstet mange lovord for insatsen av både Vikingledere og ekspertkomitator for TV2-sumo Frode Olsen.

Eneste negative som skjedde i Kristiansand var at Sindre ble skadet i siste minutt av kampen. Ett bein i skulderen gikk ut av ledd, men dette er heldigvis ikke alt for alvorlig. Skulderskaden er smertefull og det er nå kun smertene som vil hindre Sindre fra å spille fotball. Det vil gå 5-6 uker før han er helt smertefri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *