Endeleg siger til G13

Søndag 23.1 spilte G13 kamp heime mot Riska. Dette er eit lag me bør slå, men som me tapte for borte i haust. Denne gang var gutane skikkeleg tende på å få revansj. Det blei ein jamn kamp. Rett etter pause hadde me ei firemålsleiing, men Riska kom tilbake og henta oss inn. Dei siste minutta følgde me kvarandre og resultatet vippa begge veier. Me var uheldige med nokre avslutningar (ganske likt herrelandslaget) og det blei ulidelig spennande i sluttminutta men me trakk det lengste strået denne gang og vann 21-20 til slutt. Finn innsats av alle spelarane, takk til Therese og Linda (J13) som var med og til Roger og Vebjørn (G12) som stilte opp på kort varsel.

Hilde og Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *