Staal – Finnøy på Tau

Pulja til gutter 14 er etter halvspilt serie delt i to. De fem øverste lagene på tabellen spiller dobbelserie. Lagene som er med er Viking, Havdur, Avaldsnes, Finnøy og Staal.

Første kamp var mot Finnøy, kampen ble spilt i Tau akrivitetshus, vi har spiller fra Tau på laget og Mil var kamparrangør. Forrige kamp mot Finnøy vant Staal etter å ha ligget under 7-1 !!! Denne gangen var det et mer tent Staal lag som tok tak i kampen fra første sekund. Ledet raskt med et par mål men Finnøy hang seg på og gav aldri opp. Keeperen vår Glenni var tilbake etter kragebens bruddet tidlig i januar, og hadde flere gode redninger som gjorde at Finnøy aldri kom ajour på kampprotokollen. Fremover på banen var flere flotte avslutninger, kjekt at det kommer scoringer fra alle posisjoner. Det gjør det verre for motstander å forsvare seg mot oss. Til pause ledet Staal 10-7.

Mange hadde tatt turen til Tau aktivitetshus for å se kampen, det var god stemning blant publikum som fulgte laget gjennom kampen, utrolig bra for laget med så god støtte.

I pausen snakket vi en del om å forbedre forsvarsarbeidet, vi tettet bedre der det hadde vært åpent i første omgang, men begge lagene scoret samme antall mål i andre omgang slik at sluttresultatet ble 20-14 til hjemmelaget. Anders ble toppscorer med 10 mål, 2 av disse på fine underarmsskudd,  Gustav (3), Ola (2), Ole Kristian (4), Sindre (1), Tommy, Kristoffer, Tone, Marita, Rebekka, Kristian.

Takk til Mil for et fint kamparrangement.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *