Vellykket Saudatur for J16

J16 har i helgen vært i Sauda og spilt en miniturnering mot Sauda og Randaberg. Dette er begge lag som stiller i 1. divisjon dette året. Jentene begynte noe famlende i første kamp mot Randaberg, men var et klart bedre lag, og det endte med storseier 7-1. Etter 2*40 minutter fikk vi 20 min pause før neste kamp mot Sauda. Her kom vi under 0-1 i første omgang og jentene begynte å bli trøtte. Full mobilisering i pausen medførte en god snuoperasjon, og vi utspilte Sauda i 2. omgang og vant fortjent 3-1. På kvelden hadde Jørpelands utflyttede sønn, Jarl Larsen, (som fortsatt spiller A-lags fotball for Sauda i 4. div. i en alder av 43!!), organisert det slik at vi fikk se landskampen i auditoriet på Sauda VGS.
Jentene oppførte seg eksemplarisk hele turen, og det var spesielt kjekt at vi fikk med oss Kristrun og Ingrid fra J14, og Birte Svines og Astrid Koll-Frafjord fra MIL på turen.
I morgen blir det treningskamp mot damelaget i hallen på Tau. Dette går mot en kjempesesong…… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *