Hana ble for små

Første kvalifiseringsrunde i cupen gav Staal en fin gjennomkjøring før serien starter på mandag. Hana ble sendt hjem med 9-0 i bagasjen. Hjemmelaget gikk ut i hundre, og Hana slet med å få tak i ballen. Det var ikke gått mange minuttene før Arne Dalehaug satte inn sin første for kvelden. I løpet av de neste tjue minuttene ble kampen i praksis avgjort etter at Staal gikk opp i både to- og tremålsledelse. Resultatet til pause var 5-0.

Utover i andre omgang byttet trenerteamet Hallgeir & Vegard inn unge spillere som Pål Fjelde og Asgeir Austigard, samt den litt mer rutinerte Trond Rossemyr. Også i de siste førtifem var hjemmelaget totalt overlegne, og keeper Thomas Mæle gikk gjennom kampen uten å måtte gjøre en eneste redning. Dommer Harald Strand blåste av på resultatet 9-0 etter scoringer av Arne Dalehaug 2, Pål Fjelde 2, John Petter Nordbø, Eirik Jøssang, Kristoffer Ramsland, Asgeir Austigard og Per Krister Bjørlo.

Det er verdt å merke seg at Staals meget talentfulle 94-modeller alle spilte bra mot Hana. Espen Helland og Kristoffer Ramsland spilte fra start, mens Pål Fjelde kom inn etter pause. Han imponerte med presise langpasninger og to scoringer.

På torsdag er det mulig å se Pål spille fotball igjen, da starter serien for b-laget. Madla møter til kamp på kunstgresset på Jørpeland klokka 18.00. A-laget starter oppkjøringen fram mot seriestart på mandag mot Brann 2.

Staals lag:

Thomas Mæle

Sigve Kleppa Christensen – John Petter Nordbø – Stian Nag – Espen Helland

Øyvind Alsvik – Martin Knudsen (k) – Kristoffer Ramsland – Per Krister Bjørlo

Eirik Jøssang – Arne Dalehaug

Innbyttere: Pål Fjelde, Trond Rossemyr, Asgeir Austigard, Sander Nag, Ole Vegard Tveita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *